Ο Πρωθυπουργός παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία

LIKE US ON FACEBOOK

Κινούμαστε σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει το απόγευμα της Δευτέρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προκήρυξη των εκλογών.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 20:00, ο Πρωθυπουργός παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, στην παρέμβασή του, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές.

Τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό ενόψει των εθνικών εκλογών κι ότι, όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση. Ανέφερε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα. Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε, και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς.

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα ενώ έχει ζητήσει από όλους να κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Ο ίδιος ανέφερε πως οι πολίτες με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές ανάγκασαν τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές, δηλώνοντας βέβαιος για την πολιτική αλλαγή την οποία είναι έτοιμη να δεχτεί η χώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ΠτΔ ο Τσίπρας για την προκήρυξη εκλογών | Ξεκινούν τον αγώνα τα κόμματα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved