Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω απ’ το γήπεδο της ομάδας το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται απ’ τα διεθνή ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του ήταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, στο ελικόπτερο βρίσκονταν επίσης οι δύο πιλότοι και ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγές που παρακολουθούν τις έρευνες ανέφεραν στο Reuters ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν κάποιο από τα πέντε άτομα έχει διασωθεί.

Νωρίτερα, το BBC επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό  περιβάλλον του Βικάι Σβιβαναναπράμπα ανέφερε ότι ο Ταϊλανδός πρόεδρος βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου, ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία ανακοίνωση για τα θύματα.

Τις πρώτες ώρες της Κυριακής αξιωματούχος της Πυροσβεστικής του Λέστερ έγραψε στο Twitter ότι το ατύχημα ήταν «σοβαρό και τραγικό» συμπληρώνοντας ότι «δεν θα πρέπει να γίνουν κάποιες εικασίες για τα αίτια ή για το ποιος εμπλέκεται σε αυτό».

Η αστυνομία του Λέστερ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το τμήμα Έρευνας Εναέριων Ατυχημάτων συνεργάζεται με τα μέλη σωστικών συνεργείων αλλά και την ομάδα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής.

Η ανακοίνωση της Λέστερ που εκδόθηκε την Κυριακή σημειώνει:

Βοηθούμε την Αστυνομία της Leicestershire και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού συμβάντος στο King Power Stadium. Η ομάδα θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες

Ο 63χρονος Σριβανταναπράμπα, που έκανε την περιουσία του με τα «Duty Free» καταστήματα «King Power», έχει τέσσερα παιδιά. Αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και το 2016 πανηγύρισε με την ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι ιδιοκτήτης και της βελγικής Λέουβεν.

Διαβάστε ακόμα:

BBC: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ | Δεν επιβεβαιώνει η ομάδα

Photo: REUTERS/Andrew Yates