Ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει βρεθεί και ο ίδιος στη θέση των διαγωνιζόμενων στο MasterChef και είχε ως κριτές του τον Μαμαλάκη και τον Πέσκια!

Κι όμως ο Πάνος Ιωαννίδης διαγωνιζόταν σε εκπομπή μαγειρικής πριν από 8 χρόνια. Μερικοί μπορεί να το θυμούνται, άλλωστε ο αγαπημένος μας chef δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Μόνο που τώρα βρίσκεται στην απέναντι πλευρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης διαγωνιζόταν σε εκπομπή μαγειρικής του ANT1 και συγκεκριμένα στο Top Chef το οποίο παρουσίασε η Νάντια Μπουλέ. Κριτές ήταν οι Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης και Ερβέ Προνζάτο.

Ιωαννίδης διαγωνιζόταν σε εκπομπή μαγειρικής

Ο Πάνος Ιωαννίδης τότε ήταν 35 ετών και εργαζόταν στην Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Ωστόσο, η συμμετοχή του δεν διήρκεσε πολύ καθώς ο chef είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς του λόγους λίγο μετά την έναρξή του.

Ιωαννίδης διαγωνιζόταν σε εκπομπή μαγειρικής

Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού λίγο με τα εύστοχα σχόλιά του για τη μαγειρική των διαγωνιζόμενων και λίγο φυσικά με την ομορφιά του.

Λίγο οι σωστές ατάκες που πετάει την σωστή στιγμή και λίγο το αυστηρό ύφος που παίρνεις. Λίγο ότι είναι το καλό παιδί. Λίγο απ’ όλα!