Κι ενώ ο Πάνος Καμμένος ψάχνει να δει τι θα κάνει καθώς η Κ.Ο. του διαλύεται μετά τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, καταθέτει μήνυση.

Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου καταγγέλλοντας πιέσεις και εκβιασμούς από πλευράς του Προέδρου των ΑΝΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αχαΐας μετέβη στο Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ και κατήγγειλε ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό από τον Πάνο Καμμένο, ισχυριζόμενος ότι διαθέτει και τα σχετικά πειστήρια για τη στήριξη των καταγγελιών του.

Το περιβάλλον του Νίκου Νικολόπουλου δεν δίνει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η καταγγελία του κ. Νικολόπουλου αφορά τις πιέσεις που ασκήθηκαν για την επιβίωση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες, φαίνεται πως ζητήθηκε από τον κ. Νικολόπουλο, ο οποίος επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Πάτρας, είτε να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ είτε να παραιτηθεί, προκειμένου η έδρα του να περάσει στον πρώτο επιλαχόντα, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν οι ΑΝΕΛ την ομάδα των 5 βουλευτών.

Tην ίδια στιγμή, και οι κ.κ. Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Λαζαρίδης είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής τους στους ΑΝΕΛ.

Κληθείς ν’ απαντήσει σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το ενδεχόμενο αναβίωσης της συνεργασίας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Λαζαρίδης, είπε: «Παιδιά γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω. Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή».

Ο Δημήτρης Καμμένος απαντώντας στην ίδια ερώτηση είπε το εξής:

Το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ούτε μία στο εκατομμύριο

Διαβάστε ακόμα:

Παράταση στη διαγραφή του Παπαχριστόπουλου | Τι είπε ο Καμμένος;

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC