Ο Νετανιάχου χορεύει μαζί με τη Netta ή τουλάχιστον προσπαθεί…| Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Νετανιάχου χορεύει μαζί με τη Netta, τη φετινή νικήτρια της Eurovision, όταν τον επισκέφτηκε στην επίσημη πρωθυπουργική του κατοικία. Έγινε viral αλλά δεν ξεπέρασε τη δική μας Σοφία Βογιατζάκη!

Ο Νετανιάχου χορεύει μαζί με τη Netta ή τουλάχιστον προσπαθεί….Όλα συνέβησαν όταν η νικήτρια της Eurovision Netta Barzilai, επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τη σύζυγό του….

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επιχείρηση να χορέψει μαζί της και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού «Toy» όχι και με μεγάλη επιτυχία. Αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια.

Ο ίδιος δημοσίευσε το video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και τα retweets όπως και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Τι κέφι να συναντάς την Netta Barzilai στην Ιερουσαλήμ!» σχολίασε ο κ. Νετανιάχου στο Twitter και ανέβασε το σχετικό video. «Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και οι δύο κουνάνε τα χέρια τους σαν…κότες με τη χαρακτηριστική κίνηση και τουλάχιστον συνειδητοποιήσαμε πως ο κ. Νετανιάχου έχει χιούμορ!

Να σημειώσουμε πως χιλιάδες θαυμαστές της, πλημμύρισαν τους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη της!

Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μετά τη νίκη της Netta θέλησε να την συγχαρεί και την αποκάλεσε…αγελάδα!

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter στα εβραϊκά τα συγχαρητήριά του χρησιμοποιώντας την ισραηλινή έκφραση «kapara», η οποία σημαίνει «εξιλέωση» και στην αργκό της χώρας χρησιμοποιείται ως ευχή/ έπαινος.

Όμως, η αυτόματη μετάφραση του Bing της Microsoft στα αγγλικά μετέφρασε την φράση ως «είσαι μια αγελάδα» ενώ και στα ισπανικά συνέβη ακριβώς το ίδιο!

Βέβαια, μπορεί η προσπάθεια του Μπένιαμιν Νετανιάχου να ήταν συμπαθητική αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τη δική μας Σοφία Βογιατζάκη!

Η Netta κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με  529 βαθμούς ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο συγκέντρωσε 436 βαθμούς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος το Καλοκαίρι θα χορεύουμε και τα δύο τραγούδια. Στο ένα θα κάνουμε την….κότα και στο άλλο θα ξεδιπλώνουμε όλο τον ερωτισμό μας!

Διαβάστε επίσης:

Ο Μουτσινάς τραγουδάει το Fuego αλά Φουρέιρα | Οι θέσεις Ελλάδας και Κύπρου στον Ημιτελικό

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved