Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όλου του κόσμου και είναι λογικό. Είναι μόλις 20 ετών και είναι έτοιμος να γράψει τη δική του ιστορία. Και ο Casey Neistat μιλά για τον Τσιτσιπά, τον αποθεώνει και τον καλεί να κάνουν ένα video μαζί!

Ο Τσιτσιπάς είναι φαινόμενο και κανείς δεν αμφιβάλλει για αυτό. Είναι το πρόσωπο που τους έχει κάνει όλους να μιλούν για εκείνον, να τον θαυμάζουν και να τον εκθειάζουν. Και ο κορυφαίος Youtuber Casey Neistat μιλά για τον Τσιτσιπά και τον αποθεώνει.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δικό του κανάλι στο YouTube με travel vlogs. Ανεβάζει δηλαδή, video από τα ταξίδια του και την καριέρα του. Ο ίδιος σε δηλώσεις μετά τον αγώνα του με τον Φέντερερ δήλωσε πως εμπνεύστηκε από τον Casey Neistat, τον κορυφαίο YouTuber και ξεκίνησε το κανάλι του πέρυσι.

«Όταν είμαι απελπισμένος, όταν έχω πεσμένη διάθεση, κάνω αυτά τα βίντεο και αισθάνομαι καλύτερα», δήλωσε ο ίδιος λέγοντας πως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο χαλαρώνει.

Και ο Casey Neistat παρακολούθησε τις δηλώσεις του και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Του το ανταπέδωσε, λοιπόν, με ένα video αφιερωμένο στον Έλληνα τενίστα και μερικές πολύ καλές ιδέες.

Στο video του Neistat βλέπουμε στιγμιότυπα από τον Στέφανο Τσιτσιπά κι από τις δηλώσεις του, ενώ ο Neistat δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Του δίνει συγχαρητήρια ξανά και ξανά και μάλιστα μπήκε και στο κανάλι του στο YouTube και έκανε εγγραφή.

Εκτός από αυτό, όμως, κάλεσε τους εκατομμύρια ακολούθους του να κάνουν subscribe στο κανάλι του Τσιτσιπά! «Αγαπώ ό, τι κάνεις, αγαπώ το μήνυμά σου και θέλω να σε γνωρίσω», είπε ο Casey Neistat για τον Τσιτσιπά!

Παράλληλα, ο κορυφαίος YouTuber είχε την ιδέα να κάνει ένα video από κοινού με τον Τσιτσιπά και με τον Peter McKinnon, κι αν αυτό γίνει εμείς ανυπομονούμε.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε περίπου 48 χιλιάδες subscribers και πλέον έχει 105,402 subscribers. Όσο για το video του Neistat; Μέσα σε μια μέρα έχει 1,115,935 views.

Διαβάστε επίσης:

https://ipop.gr/eidisis/quot-lygise-quot-o-tsitsipas-apenanti-ston-nadal-ittithike-me-3-0/