Ο Πάνος Καμμένος ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές στους ΑΝΕΛ και τις πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές «από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καμμένος ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές στους ΑΝΕΛ, για τον εκφοβισμό των στελεχών και βουλευτών από «νεοφασίστες», όπως τους χαρακτήρισε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

«Ζητάμε άμεσα να αποδειχθεί ποιος προσπαθεί ουσιαστικά να καταλύσει το πολίτευμα γιατί περί αυτού πρόκειται», ανέφερε ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του μετά την έκτακτη συνεδρίαση του κόμματός του.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ, δήλωσε πως όλα τα μέλη θέτουν στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες έχουν ανακοινωθεί μαζικές αποχωρήσεις απ’ το κόμμα, καθώς διαφωνούν με τη συμφωνία ΠΓΔΜ και Ελλάδας.

Αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ

Ο κ. Καμμένος για ακόμη μια φορά επανέλαβε πως δεν θεωρεί ότι η συμφωνία θα γίνει δεκτή από τα Σκόπια, αλλά αν αυτό συμβεί θα κάνει τα ό,τι μπορεί για να μην επικυρωθεί.

Ωστόσο, όπως δήλωσε αν γίνει δεκτή κι όταν έρθει στη Βουλή θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, όπως δήλωσε μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Μετρούν τις απώλειές τους οι ΑΝΕΛ | Ακόμα 12 στελέχη αποχωρούν