Ο Τούρκος Πρόεδρος έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα για την διήμερη επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας. Φυσικά δεν ήταν μόνος του, εκτός απ’ τη σύζυγό του Εμινέ, που ήταν στο πλευρό του, μαζί του έφερε μια στρατιά από σωματοφύλακες, συνοδούς, ειδικούς πράκτορες και… βαλίτσες!

Ο Erdogan δεν πήρε μόνο τα απαραίτητα αφήνοντας την Τουρκία αλλά μάλλον το παράκανε λιγάκι αν σκεφτούμε πως ήρθε στην Ελλάδα για δύο μέρες μόνο!

Εκτός απ’ τη σύζυγό του που τον συνόδευε, μόνο στο αεροπλάνο (κατά τ’ άλλα ήταν άφαντη), μαζί του ήταν και μια συνοδεία από σωματοφύλακες -γυναίκες και άνδρες- και άτομα που του κουβαλούσαν τις άπειρες βαλίτσες που πήρε μαζί του.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον Σουλτάνο έφτασαν στην Αθήνα και 150 προσωπικοί σωματοφύλακες καθώς και άνδρες και (εντυπωσιακές) γυναίκες αστυνομικοί. Παράλληλα, υπήρχαν άνδρες οι οποίοι του κουβαλούσαν τις βαλίτσες του…οι οποίες μας φάνηκαν κάπως υπερβολικές για δύο μόνο μέρες. Μήπως θα μείνει περισσότερο στη χώρα μας; Δύσκολο.

βαλίτσες Erdogan

Οι άνδρες που φαίνεται πως έχουν δυσανασχετήσει λίγο με το βάρος των αποσκευών, πήγαν και ήρθαν στα αμάξια δύο φορές προκειμένου να αφήσουν τις αποσκευές του.

Εντάξει, αν σκεφτούμε ότι μια φορά έρχεται στην Αθήνα (λέτε να υπάρχει και δεύτερη;) τότε μάλλον θέλει να μας εντυπωσιάσει και με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Ή μήπως είναι τα ρούχα της Εμινέ που πιάνουν τόσο πολύ χώρο;

Πάντως, οι όμορφες γυναίκες αστυνομικοί (οι οποίες δεν φορούσαν μαντίλα) προσέλκυσαν τα φλας των φωτογράφων και σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες….

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Erdogan: Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο, πιο ανάλαφρο στο Μαξίμου

Photo: SOOC/ INTIME/ Eurokinissi