Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του απ’ το MasterChef έκανε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, ο οποίος σχολίασε τη στάση του Τζώρτζη, τους παίκτες που θέλει να δει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής αλλά και το πώς αισθάνεται που αποχώρησε.

Καλεσμένος στη «Φωλιά των ΚουΚου», ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης σημείωσε πως η αποχώρησή του τον στεναχώρησε και οι λεπτομέρειες τον κράτησαν εκτός διαγωνισμού. Ο διπρόσωπος Τζώρτζης εξέπληξε τον Κωνσταντίνο, ο οποίος σχολίασε μάλιστα πως μ’ αυτά που λέει θέλει θάρρος για ν’ αντιμετωπίσει αυτό που θα ζήσει όταν βγει απ’ το MasterChef.

«Σαφώς και εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Νομίζω ήταν πολύ φανερό. Με τη δική μου την περίπτωση είχα ένα ατύχημα τεχνικό, το οποίο χάλασε την εικόνα του πιάτου», είπε ο Κωνσταντίνος για την αποχώρησή του.

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του Τζώρτζη κι όσα λέει μπροστά στις κάμερες αλλά πίσω απ’ τις πλάτες των συμπαικτών του, ο Κωνσταντίνος δήλωσε:

Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό; Εγώ εξεπλάγην δεν το περίμενα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, νομίζω ότι υπήρξε κάτι το διπρόσωπο; Δεν ξέρω

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε αν είχε την ίδια συμπεριφορά και κατ’ ιδίαν εκείνος, ο Κωνσταντίνος απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας. Βλέποντας το επεισόδιο, αντιλαμβάνομαι ότι με τρολάρει!».

Μάλιστα, σ’ εκείνο το σημείο ο Κρατερός Κατσούλης τον ενημέρωσε πως συμπεριφέρεται σ’ όλους με τον ίδιο τρόπο, με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη να λέει πως «τότε θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι».

https://www.youtube.com/watch?v=RG26BjTAxMQ

Σχολιάζοντας τον Τιμολέοντα, είπε: «Ο Τιμολέων ήρθε στον διαγωνισμό έχοντας κάνει μια προετοιμασία. Αγόρασε εξοπλισμό, ήταν σπίτι του, μαγείρευε, έκανε πρόβες, ήρθε για να πάει στον τελικό και να το πάρει. Γιατί να κατηγορήσεις κάποιον που μπαίνει με αυτή τη ψυχολογία; Αντιλαμβανόμασταν όλοι ότι έχει ηγετικές ικανότητες και μπράβο του, γιατί άλλοι δεν τις έχουν. Και για την εμπειρία που έχει».

https://www.youtube.com/watch?v=zwxkVyYrFBg

Ποιους θέλει να δει στον τελικό;

Ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό του MasterChef, λέγοντας πως θα ήθελε να δει τον Αργύρη μαζί με τον Τιμολέοντα. «Με βάση το συναίσθημα θα ήθελα να κερδίσει ο Αργύρης».

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα για την MasterChef Silver Award Week και το έπαθλο των 10.000 ευρώ! | Video