Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχασε την ψυχραιμία του | Η απάντησή του σε αγρότη (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Την ψυχραιμία του έχασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε συνάντηση που είχε με αγρότες. Ο κ. Γεωργιάδης εκνευρίστηκε με αγρότη που παραπονέθηκε για την τιμή της σοδειάς του και του είπε να πάει να κάνει τα παράπονά του στον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, οι αγρότες τευτλοπαραγωγοί είχαν συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος Ημαθίας, την Παρασκευή 15/11.

Οι αγρότες ρώτησαν τον υπουργό τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον. Όμως, δυστυχώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε με εκνευρισμό σε τευτλοπαραγωγό, ο οποίος παραπονέθηκε για την τιμή της σοδειάς του.

Μετά την έντονη συζήτηση που είχαν, ο υπουργός τον παρέπεμψε στην προηγούμενη Κυβέρνηση για τα παράπονά του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά:

Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου

Οι αγρότες του απάντησαν με τον εξής τρόπο: “Εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο”, ενώ σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης, ο οποίος είπε πως το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ.

Καθώς, όμως, δεν διευκρίνισε το πώς θα γίνει αυτό, και οι αγρότες συνέχισαν τα παράπονα, ο υπουργός πήρε ξανά τον λόγο και εμφανώς εκνευρισμένος είπε στον αγρότη με τον οποίο συνομιλούσε. “Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα τιμή, μπορείς να τα πας”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντάει στον αγρότη:

Θυμηθείτε όσα είχε δηλώσει το 2016 ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα:

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το 70% των αγροτών τους ψήφισαν κυβέρνηση»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved