Νέο video που δείχνει την αμηχανία ανάμεσα σε Τραμπ και Μελάνια

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι ξέρουμε ότι η σχέση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια δεν είναι οι καλύτερες και οι δημοσιογράφοι βρίσκουν με κάθε ευκαιρία τρόπους να το αποδείξουν.

Από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ όλοι ανέφεραν την απόσταση που φαίνεται να υπάρχει στη σχέση του με την σύζυγό του Μελάνια και τώρα ένα νέο video δείχνει την αμηχανία που υπάρχει ανάμεσα τους.

Οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σχέση του Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αλλά και οι πληροφορίες που μιλούν για σχέση του με κουνελάκι του Playboy φαίνεται ότι έχουν φτάσει τη Μελάνια στα όρια της.

Εκείνη δεν έχει πλέον υπομονή να κρύψει την απογοήτευσή της και δημοσίως, τη στιγμή που ο Τραμπ προσπαθεί να κρατήσει μία φυσιολογική συμπεριφορά μπροστά από τις κάμερες.

Νέο video που δείχνει την αμηχανία ανάμεσα σε Τραμπ και Μελάνια

Ένα νέο video από την άφιξη του προεδρικού ζεύγους στη Φλόριντα, δείχνει την αμηχανία που επικρατεί στη σχέση τους. Ο Τραμπ βγαίνει από το αεροπλάνο ενώ κρατάει το χέρι της Μελάνια από τον αντίχειρα και εκείνη σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραβάει πίσω.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ και η Μελάνια, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σ’ ένα νοσοκομείο στη Φλόριντα προκειμένου να επισκεφθούν τα θύματα από την τραγωδία στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας της πόλης Πάρκλαντ, όπου 17 μαθητές έχασαν τη ζωή τους.

Photo: AP

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved