Μια περίεργη υπόθεση και πολλά ερωτηματικά που παραμένουν. Νέο video με τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί στο Μοναστηράκι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το νέο video με τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί δημοσιεύει η εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ. Προσπαθώντας να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις και βλέπουν τις κάμερες ασφαλείας.

Στο video με τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ένα ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι, καθώς κατέβηκαν από το ΙΧ για να πάρουν κάτι να φάνε.

Στο video ο άνδρας με το κόκκινο μπουφάν είναι ο ηθοποιός, ενώ αυτός με το μαύρο είναι ο οδηγός ταξί. Ο 24χρονος οδηγός σύμφωνα με μαρτυρίες είχε επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο μαγαζί, ενώ όταν μπήκε ρώτησε που είναι η τουαλέτα. Αφού βγήκε από την τουαλέτα, μετά από λίγο μπήκε ο ηθοποιός.

Όπως δήλωσε ο άνθρωπος που τους εξυπηρέτησε «μπήκε ο ένας τουαλέτα, μπήκε και ο άλλος… Πολύ άνετοι μου φάνηκαν και οι δύο. Δεν μου φάνηκε να είχαν κάνει κάποια χρήση. Πλήρωσε με κάρτα ο ηθοποιός…», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο οδηγός ταξί, ο ηθοποιός τότε τού ζήτησε τα κλειδιά του ταξί για να πάρει δήθεν τα τσιγάρα του και τότε όπως υποστηρίζει του έριξε ναρκωτικό στον καφέ με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χάσει τις αισθήσεις του.

Με οδήγησε στο Μοναστηράκι στο μαγαζί με την επωνυμία «το πιο καθαρό βρώμικο». Εκεί εξήλθαμε του οχήματός μου γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή που είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του πράγμα που έκανα. Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία την οποία όταν εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος.  Ήπια τον καφέ μου για να βοηθηθώ και ξεκινήσαμε πηγαίνοντας προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από αυτά που έλεγε

Ο ηθοποιός είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά κι άλλον οδηγό ταξί

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση, ένας δεύτερος οδηγός ταξί κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο ηθοποιό, μόλις έγιναν γνωστά και τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας οδηγός ταξί της ίδια εταιρίας τον αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο ηθοποιός για τον βιασμό του οδηγού ταξί | Τι είπε στην κατάθεσή του