Νεκρός βρέθηκε 22χρονος παίκτης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο οποίος είχε εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον 22χρονο Αλέξανδρο Τσιάλτα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα και φέρεται να πέθανε ενώ κοιμόταν.

Ο Αλέξανδρος Τσιάλτας, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και είχε εντυπωσιάσει όλη την Ελλάδα με τον χορό του, καταγόταν απ΄το Καρπενήσι και σπούδαζε στο ΤΕΙ της Λάρισας.

Ο ίδιος αφού τελείωσαν οι σπουδές του αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα και μάλιστα εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο σπίτι, όπου διέμενε μόνος του, ενώ ο θάνατός του προκλήθηκε πιθανότατα από παθολογικά αίτια την ώρα που κοιμόταν.

Τον άτυχο νέο αναζήτησε μια φίλη του, η οποία ανησύχησε που ο Αλέξανδρος δεν είχε πάει στη δουλειά και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο ενός τόσο νέου παιδιού, αναμένονται αφού πραγματοποιηθεί η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε ακόμη:

Καλλιθέα: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε χαρτοπαιχτική λέσχη