Νεκρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

LIKE US ON FACEBOOK

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Ο 20χρονος είχε καταγωγή απ’ τα Καμένα Βούρλα και βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας.

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας καθώς βρέθηκε νεκρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο 20χρονος φοιτητής είχε καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα, σπούδαζε στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η σορός του φοιτητή δεν έφερε εξωτερικά τραύματα και γι’ αυτό η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια.

Βέβαια, τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν στην πραγματικότητα ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Σε αυτό το στάδιο η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει τίποτα.

Συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου φοιτητή. Το ίδιο και η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα, όπου ζουν και εργάζονται οι γονείς του άτυχου νεαρού.

Όλοι οι κάτοικοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου. Οι γονείς του είναι δάσκαλοι και εργάζονται για πολλά χρόνια σε σχολεία της περιοχής ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητοί από όλους.

Διαβάστε επίσης:

Στις κάλπες οι φοιτητές | Ζητούν καλύτερες συνθήκες φοίτησης

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved