Νεκροί τρεις πεζοπόροι στο Ξυλόκαστρο

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ανείπωτη τραγωδία. Εντοπίστηκαν νεκροί τρεις πεζοπόροι στο Ξυλόκαστρο ενώ ο τέταρτος της ομάδας βρέθηκε ζωντανός. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Τρεις πεζοπόροι στο Ξυλόκαστρο εντοπίστηκαν νεκροί, με τον τέταρτο της ομάδας να είναι ζωντανός. Οι τέσσερις πεζοπόροι επιχείρησαν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, κάτι που κατέληξε σε τραγωδία.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ξεκίνησε την επιχείρησή του στο φαράγγι του Αγίου Λουκά το πρωί του Σαββάτου. Ωστόσο, χάθηκαν τα ίχνη τους και ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου είχαν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από κλιμάκια της ΕΜΑΚ.

Η ομάδα των πεζοπόρων έκανε κατάβαση στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο από νωρίς το πρωί και αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου το μεσημέρι. Η σύζυγος, όμως, του ενός δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Μερικές ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους. Δυστυχώς, η τραγωδία δεν έχει τέλος. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν νεκροί ακόμη δύο πεζοπόροι, ένας άνδρας και μια γυναίκα σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ όπως αναφέρουν πηγές πρόκειται για τον εκπαιδευτή των πεζοπόρων.

Στη επιχείρηση εντοπισμού τους, συμμετείχαν πυροσβεστικοί υπάλληλοι από Π.Υ. Κιάτου, Π.Κ. Ευρωστίνης, 1η και 6η ΕΜΑΚ. Και όλα ξεκίνησαν από το τηλεφώνημα μιας γυναίκας που ειδοποίησε την Πυροσβεστική κάνοντας λόγο για άγνωστο αριθμό ανθρώπων, των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί στην περιοχή.

Δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους και αυτή η πεζοπορία κατέληξε σε μια ανείπωτη τραγωδία.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved