Μετά τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε αυτοκίνητο το Σάββατο, εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα, Κυριακή, και οι άλλοι δύο αγνοούμενοι.

Οι δύο νεκροί απ’ την κακοκαιρία στην Κερατέα ήταν τα δύο άτομα που αγνοούνταν. Πλέον τα θύματα συνολικά είναι τρία, μαζί με τη γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο.

Η μια σορός που βρέθηκε ανήκει στον οδηγό του αυτοκινήτου και η δεύτερη στον σύζυγο της γυναίκας. Το Σάββατο η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή σε αυτοκίνητο ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για θύματα της κακοκαιρίας.

Οι σοροί των δύο θυμάτων βρέθηκαν σε κοντινή μεταξύ τους απόσταση στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά. Ειδικότερα, ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ρέμα στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου.

Τα ίχνη των τριών ανθρώπων είχαν χαθεί το πρωί της Παρασκευής και ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία όπου και δήλωσε την εξαφάνιση.

Όσον αφορά τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της νεροποντής που έπληξε την περιοχή.

Το αυτοκίνητο είχε πέσει στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Το ζευγάρι είχε φύγει την Παρασκευή από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια,  αλλά προφανώς λόγω της νεροποντής το όχημα παρασύρθηκε πάνω στο γεφυράκι στην περιοχή Οβριόκαστρο.

Διαβάστε ακόμα:

Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Photo: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ