Νεκρό νεογέννητο σε σάκο | Για παιδοκτονία κατηγορείται η ανήλικη μητέρα

LIKE US ON FACEBOOK

Μια νέα σοκαριστική είδηση με βρέφος που βρέθηκε νεκρό. Το μωρό βρέθηκε νεκρό σε σάκο μέσα στο δωμάτιο της νεαρής μητέρας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Το νεκρό νεογέννητο σε σάκο βρέθηκε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η ανήλικη Ρομά γέννησε κρυφά απ’ τους γονείς της. Η υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η 17χρονη πήγε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της, όπου έμενε με τους γονείς της. Το μωρό φέρεται να έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στο έδαφος όταν εκείνη προσπαθούσε να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Τότε, το τύλιξε μ’ ένα ύφασμα για να το κρύψει απ’ τους γονείς της.

Όταν η 17χρονη πήγε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, η υπόθεση αποκαλύφθηκε και η Αστυνομία σχημάτισε, μετά από έρευνα, δικογραφία σε βάρος της για παιδοκτονία.

Μετά τη δίωξη του εισαγγελέα, η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη, δεν ήξερε ότι είναι έγκυος, παρά μόνον το αντιλήφθηκε στον 8ο μήνα της κύησής της.

Υποστήριξε πως κατάφερε να κρύψε την εγκυμοσύνη της απ’ τους γονείς της μέχρι να γεννήσει.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, η 17χρονη πήγε στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου γέννησε, έκοψε μόνη της με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο, όμως, το νεογέννητο της έπεσε από τα χέρια στο έδαφος, με συνέπεια να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όταν είπε στους γονείς της ότι γέννησε, έγινε έρευνα στο σπίτι όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος σε δωμάτιο όπου το είχε κρύψει μέσα σε σάκο.

Διαβάστε ακόμα:

Μαμά γιατί δεν με αφήνεις να ζήσω;

Photo: Unsplash/ Kate Krivanec

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved