Νεκρή βρέθηκε η Μις Ουρουγουάη του 2006 στο Μεξικό

LIKE US ON FACEBOOK

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ουρουγουάη του 2006 στο Μεξικό, στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας όπου διέμενε. Η Fatimih Davila Sosa ήταν μόλις 31 ετών.

Νεκρή η Μις Ουρουγουάη του 2006, η σορός της οποίας βρέθηκε την Πέμπτη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης του Μεξικού, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, οι οποίοι ανέφεραν ότι η έρευνα που διεξάγουν γίνεται «για ανθρωποκτονία».

Σύμφωνα με πηγή που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, το πτώμα της Fatimih Davila Sosa βρέθηκε στο μπάνιο δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το μοντέλο ήταν 31 χρονών, καταγόταν από την Ουρουγουάη και έφτασε στο Μεξικό στις 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών, η Fatimih ταξίδεψε στο Μεξικό για να δώσει μια υποτιθέμενη συνέντευξη για μία ενδεχόμενη δουλειά.

Η ίδια είχε στεφθεί Μις Ουρουγουάη το 2006 και είχε εκπροσωπήσει το ίδιο έτος τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ. Το 2008, είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Μις Κόσμος.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι πολλά είναι τα θύματα γυναικών που έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό, οι οποίες ταξιδεύουν εκεί για να δώσουν συνεντεύξεις σε ψευδείς αγγελίες για μόντελινγκ. Παράλληλα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ, πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστήριο ο θάνατος του μοντέλου που κατέρρευσε ενώ έκανε πασαρέλα

Photo: AP Photo/Lucas Jackson
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved