Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη καθώς το υλικό απ’ τις κάμερες του πλοίου έδειξε πως βρισκόταν στο κατάστρωμα μέχρι μια ώρα πριν την άφιξη στον Πειραιά.

Οι νέες πληροφορίες για την εξαφάνιση του φαντάρου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» έδειξαν τον 23χρονο φαντάρο να κάνει βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.

Αυτά ενώ ο ίδιος αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Η νέα πληροφορία απ’ τις κάμερες δίνει νέα τροπή στα δεδομένα διότι οι προηγούμενες πληροφορίες έδειχναν πως το τελευταίο στίγμα από τον φαντάρο δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα.

Ωστόσο, και πάλι απ’ τις 05:30 και μετά τα ίχνη του φαντάρου χάθηκαν  ενώ οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν, έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως βγήκε από το πλοίο.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν καταγγελίες που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά.

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε διαθέσιμη πληροφορία, αλλά και τις καταθέσεις που παίρνουν από φαντάρους που υπηρετούσαν μαζί του στη Χίο, καθώς ο 23χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άτομα από το κοντινό του περιβάλλον, ο 23χρονος ήταν φοβισμένος και δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, γι’ αυτό και είχε ζητήσει αναβολή την οποία και πήρε.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, κατοικεί στη Χαλκίδα και υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο, από το οποίο ζήτησε και έλαβε αναβολή. Το βράδυ της Τετάρτης επιβιβάστηκε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Όπως είχε αναφέρει ο φίλος του που ήταν μαζί στο ταξίδι, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2.15 τα ξημερώματα, όμως, τώρα το υλικό απ’ τις κάμερες του πλοίου αλλάζει τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμα:

Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου | Τα νέα στοιχεία