Νέες μαρτυρίες στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης στου Παπάγου

LIKE US ON FACEBOOK

Ολοένα και ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση της 26χρονης που βρήκε το θάνατο το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στην περιοχή του Παπάγου.

Περαστικοί και άτομα που είδαν την άτυχη κοπέλα καταθέτουν, φέρνοντας νέες πληροφορίες στο φως. Ο θάνατος της 26χρονης στου Παπάγου έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ και έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr αυτόπτης μάρτυρας είδε την κοπέλα στις 22.00 το βράδυ να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση. Όπως γίνεται γνωστό από τη μαρτυρία, η κοπέλα ούρλιαζε και έτρεχε σαν να ήθελε να αποφύγει τον οδηγό του οχήματος που την κυνηγούσε μέχρι που την έχασε.

Η ίδια αυτόπτης μάρτυρες συνέχισε λέγοντας πως ο άνδρας που την κυνηγούσε, δίχως να την έχει βρει, ρώτησε την ίδια συστήνοντας τον εαυτό του ως τον αδερφό της κοπέλας, μήπως έχει δει την νεαρή γυναίκα.

Βάσει γεγονότων, η κοπέλα μοιάζει να βρήκε καταφύγιο σε μια πολυκατοικία, διότι ο δρόμος που είχε πάρει οδηγούσε σε αδιέξοδο. Ανέβηκε στον τρίτο όροφο της, μέσω της εξωτερικής σκάλας, όπου βρισκόταν ένα άδειο διαμέρισμα που νοικιαζόταν μέσω Airbnb.

Λέγεται, μάλιστα, πως η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που έμενε στον κάτω όροφο, κάλεσε την αστυνομία, καθώς νόμιζε πως είχαν εισβάλλει διαρρήκτες. Ωστόσο, οι φόβοι της δεν υπήρξαν ποτέ, κάτι που κατάλαβε λίγα δευτερόλεπτα μετά βλέποντας την 26χρονη στον ακάλυπτο βαριά τραυματισμένη.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση εις βάθος. Η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας μπερδεύει τα δεδομένα, καθώς δεν παρεκκλίνει από την πρώτη της κατάθεση που ήταν ότι η νεαρά προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι και στην απόπειρα της να διαφύγει έπεσε στον ακάλυπτο. Παρόλα αυτά, εξετάζεται και το δεδομένο της αυτοκτονίας, γεγονός που μοιάζει πιο πιθανό.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή 26χρονη στου Παπάγου | Έπεσε απ’ τον τρίτο όροφο στο κενό

Photo: EUROKINISSI

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved