Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της 21χρονης απ’ τον Α. Κούγια

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του την Πέμπτη, ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Παρασκευής μίλησε στον ΣΚΑΪ, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Οι νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο της 21χρονης απ’ τον Α. Κούγια είναι η εκτίμηση πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά.

Ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας πρόσθεσε επίσης πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», είπε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

H ιατροδικαστική έκθεση

Τονίζεται πως στην ιατροδικαστική έκθεση σημειώνεται ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της. Μάλιστα, το χτύπημα φαίνεται πως ήταν τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει κακώσεις στο κεφάλι, αμυχές και εκδορές σε όλο το σώμα πολλές από τις οποίες προήλθαν πριν και μετά τον θάνατο της. «Από τα μαλακά μόρια της κεφαλής διαπιστώνεται έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών. Από τα οστά του κρανίου διαπιστώνονται μικρά ρογμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος. Από τον εγκέφαλο διαπιστώνεται καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Όλα τα ανωτέρω είναι συμβατά αποτελέσματα εν ζωή πλήξης της κεφαλής με θλων όργανο».

Σύμφωνα με όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός Α.Λ. στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο. Ο ίδιος λέει ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης νεαρής, όσο ο φίλος του την χτυπούσε με το σίδερο.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε την Πέμπτη ότι ο 19χρονος ανακάλεσε μέσω του συνηγόρου του την ομολογία του για το έγκλημα, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει δοθεί νεότερη σχετική ενημέρωση.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Ρόδο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved