Νέες φωτογραφίες απ’ τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Νέες φωτογραφίες απ’ τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, δείχνουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας.

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ο δράστης, τον οποίο η αστυνομία δεν έχει συλλάβει ακόμη, εκτέλεσε μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα τον 46χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Έθνος της Κυριακής, ο Γιάννης Μακρής φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια ο δράστης πλησιάζει και τον πυροβολεί τέσσερις φορές, ο Γιάννης Μακρής βγαίνει από το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να σωθεί και ο δράστης επιστρέφει ξανά και τον πυροβολεί.

Υπενθυμίζεται ότι η εν ψυχρώ εκτέλεση του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία έγινε όταν ο ίδιος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του. Εκείνη τη στιγμή, ο δράστης τον πλησίασε από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη.

Διαβάστε ακόμη:

Γρίφος για την ΕΛ.ΑΣ. η εν ψυχρώ εκτέλεση του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία

Photo: Eurokinissi