Νέα στοιχεία για τον θάνατο 20χρονου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

LIKE US ON FACEBOOK

Νέα στοιχεία για τον θάνατο 20χρονου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας. Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση.

Κι ενώ η πρώτη εκτίμηση ήταν πως πέθανε από παθολογικά αίτια, νέα στοιχεία για τον θάνατο 20χρονου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο νεαρός έφερε βαριές κακώσεις σε θώρακα, λεκάνη, στα άκρα και στην κοιλιακή χώρα.

Οι σοβαρές αυτές κακώσεις προκύπτουν ενδεχομένως από πτώση από μεγάλο ύψος και συγκεκριμένα από ταράτσα του κτιρίου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι στην ταράτσα του κτιρίου βρέθηκε ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι βότκας κι έτσι πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα διαπιστωθεί αν ο 20χρονος φοιτητής ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας ή του ατυχήματος.

Ο 20χρονος φοιτητής είχε καταγωγή απ’ τα Καμένα Βούρλα και η είδηση του θανάτου σόκαρε την τοπική κοινωνία, στην οποία ζουν και εργάζονται οι γονείς του άτυχου νεαρού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια καθώς η σορός του φοιτητή δεν έφερε εξωτερικά τραύματα. Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved