Νέα Μάκρη: Η πρώην σύζυγος κρύβεται πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία

LIKE US ON FACEBOOK

Η πρώην σύζυγος του 53χρονου κρύβεται, όπως όλα δείχνουν, πίσω απ’ την εντολή για ανθρωποκτονία σε βάρος του 53χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι αυτή την ώρα σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Μάκρη, η 47χρονη πρώην σύζυγός του έδωσε εντολή στον 37χρονο σύντροφό της να δολοφονήσει τον 53χρονο. Ο 37χρονος αναζητείται απ’ την αστυνομία.

Η 47χρονη έπεισε τον 37χρονο να επιτεθεί στον πρώην σύζυγό της, λόγω των προσωπικών, αλλά και οικονομικών διαφορών που είχε με τον 53χρονο.

Ο 37χρονος, το βράδυ του Σαββάτου, πέρασε, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, μπροστά απ’ τον 53χρονο, ο οποίος περπατούσε επί της Λ. Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη έξω απ’ το σπίτι και την επιχείρησή του, και τον πυροβόλησε, βγάζοντας ένα όπλο απ’ το παράθυρο του οδηγού, ενώ ήταν εν κινήσει.

Ο 53χρονος τραυματίστηκε στους γοφούς και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αμέσως μετά το συμβάν, ο δράστης διέφυγε, αναπτύσσοντας ταχύτητα, και αναζητείται μέχρι και σήμερα απ’ την ΕΛ.ΑΣ, αφού έχει ταυτοποιηθεί ως ο βασικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Μάκρη.

Η πρώην σύζυγος του 53χρονου προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα και στη συνέχεια συνελήφθη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανταλλαγή πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη | Στόχος ένας επιχειρηματίας

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved