Μυστήριο ο θάνατος της φοιτήτριας στο Αιγάλεω

LIKE US ON FACEBOOK

Μυστήριο ο θάνατος της φοιτήτριας στο Αιγάλεω, η οποία βρέθηκε νεκρή περίπου στις 8 το βράδυ Σαββάτου. Όσα ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Μυστήριο ο θάνατος της φοιτήτριας στο Αιγάλεω, της 22χρονης από τη Βαρβάσαινα του δήμου Πύργου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή. Αρχικά, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο δολοφονίας, ωστόσο αυτό γρήγορα απορρίφθηκε.

Ο θάνατος της φοιτήτριας στο Αιγάλεω αποδίδεται σε αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε και σημείωμα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, ενώ όπως ενημέρωσαν οι Αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένα σημείωμα.

Οι Αρχές πάντως μελετούν προσεκτικά την υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της 22χρονης από τον Πύργο.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν σήμερα Τρίτη τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας. Η είδηση προκάλεσε τη θλίψη στους οικείους της κοπέλας αλλά και στους φίλους της.

Διαβάστε επίσης:

Συμπληρωματική ανάκριση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved