Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου καθώς νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τι δήλωσε στενός του φίλος.

Η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς εξαφανίστηκε όταν επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.

Μετά τις μαρτυρίες του πατέρα και της συντρόφου του αγνοουμένου φαντάρου, που αποκαλύπτουν πως πήρε αναβολή καθώς δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο, ακόμα μια μαρτυρία σοκάρει και φέρνει νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου.

Ένας πολύ στενός του φίλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star και αποκάλυψε πως ο φαντάρος είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους, είχε τσακωθεί χωρίς να έχει αποκαλύψει τον λόγο.

Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι

Πότε επικοινώνησαν για τελευταία φορά; Όπως αναφέρει ο φίλος του, Βαλάντης Ρόδης, την τελευταία φορά που μίλησε με τον Τάκη Κολλιαδέλη ήταν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, όταν βρισκόταν πάνω στο πλοίο.

«Στις 1:24 ήταν η τελευταία μας επαφή. Μου λέει είμαι στο πλοίο, θα έρθω να σε δω αύριο. Μου μίλαγε μια χαρά. Τον παίρνω τηλέφωνο το πρωί… τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Το κινητό του ενεργοποιήθηκε και έκλεισε ξανά»

Ένα νέο στοιχείο που προσέθεσε ο φίλος του Τάκη Κολλιαδέλη ήταν ότι το κινητό του ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε», ανέφερε ο φίλος του προσθέτοντας πως «υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άτομα από το κοντινό του περιβάλλον, ο 23χρονος ήταν φοβισμένος και δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, γι’ αυτό και είχε ζητήσει αναβολή την οποία και πήρε.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για τον φαντάρο που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εν πλω στο «Νήσος Ρόδος»