Ο Σκλαβενίτης είναι μια ελληνική εταιρεία υπόδειγμα για άλλες ενώ κατά καιρούς μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

Τώρα, μαθαίνουμε πως μπήκαν ειδικά καρότσια για ΑμΕΑ στον Σκλαβενίτη κι έτσι πλέον οι συνάνθρωποί μας μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα ψώνια τους.

Η πρωτοβουλία του Σκλαβενίτη έχει ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Ιούλιο και φυσικά έχει βρει πολύ θετική ανταπόκριση.

Σήμερα στον "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ"!!!Πρώτη φορά σε πολυκατάστημα στην Ελλάδα.Πολλα μπράβο!!!

Gepostet von KalimeraEllada.gr am Dienstag, 10. Juli 2018

Η φωτογραφία με τα καρότσια για ΑμΕΑ στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» δημοσιεύτηκε στο Facebook και φυσικά έγινε αμέσως viral!

Στόχος της παροχής ειδικού καροτσιού αγορών για άτομα ΑμΕΑ είναι όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν τα ίδια δικαιώματα στην καθημερινότητα.

Τα ειδικά καροτσάκια για ΑμΕΑ σιγά σιγά εξαπλώνονται σ’ όλα τα καταστήματα της Ελλάδας κι αυτό είναι σίγουρα μια πολύ ευχάριστη είδηση!

Η εταιρεία «Σκλαβενίτης» φροντίζει με κάθε ευκαιρία να κάνει τη ζωή όλων των πολιτών πιο εύκολη, ενώ το προσωπικό της εταιρείας έχει εκφράσει κατά καιρούς την ικανοποίησή του για τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εργάζεται. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που ξεχωρίζει στην Ελλάδα του σήμερα κι αξίζει να επιβραβεύεται.

Διαβάστε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα άτομο με αναπηρία που μετακινείται στην Αθήνα:

Όταν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες βλέπει τα λεωφορεία να περνούν από μπροστά του