Μητσοτάκης για Novartis: «Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες»

LIKE US ON FACEBOOK

«Πίσω από ένα πραγματικό σκάνδαλο υπάρχει μια οργανωμένη σκευωρία… Η Προανακριτική Επιτροπή οφείλει να ερευνήσει όλη την αλήθεια, να μην σπεύσει ο κ. Τσίπρας να κλείσει άρον άρον την Προανακριτική» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Novartis.

Επιθέσεις εξαπέλυσε προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ. «Ο κ. Τσίπρας θέλει να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντίπαλους με μια οργανωμένη σκευωρία» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «δεν θα επιτρέψω να βουλιάξει η πολιτική ζωή του τόπου ενώ έχουμε σε εξέλιξη μεγάλα εθνικά θέματα…».

Πίσω από ένα πραγματικό σκάνδαλο υπάρχει μια οργανωμένη σκευωρία… Η Προανακριτική Επιτροπή οφείλει να ερευνήσει όλη την αλήθεια, να μην σπεύσει ο κ. Τσίπρας να κλείσει άρον άρον την Προανακριτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε τη θέση πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες ενώ δήλωσε πως οι ευθύνες του πρωθυπουργού θα αναδειχθούν και θα κριθούν στις επόμενες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας δεν εμπιστεύεται το αφήγημά του… Ο πρωθυπουργός μίλησε στη Βουλή για «πολιτική ευθύνη» επειδή δεν μπορούσε να αποδώσει ποινικές ευθύνες» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για αναφερόμενος στην υπόθεση.

Με ενδιαφέρει να μπορέσουμε να επιστρέψουμε χρήματα στους πολίτες, στους συνταξιούχους, με τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ. Τσίπρας δεν έχει κάνει τίποτα για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και της υπερσυνταγογράφησης 

Τέλος αναφορικά με την υπόθεση, διερωτήθηκε «Ποιον πείθει ο κ. Τσίπρας όταν αφήνει απ’ έξω τον Κουρουμπλή;» .

«Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα δίκαιά της έναντι της Τουρκίας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα και όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ ζήτησε να υπάρξει άμεση αποκλιμάκωση.

«Η ένταση στο Αιγαίο εγκυμονεί κινδύνους… Ας προσέξει πάρα πολύ ο κ. Τσίπρας πού οδηγεί τη χώρα….Δεν μπορεί ο Τσίπρας να είναι ένας κανονικός πρωθυπουργός, θέλει το διχασμό και την πόλωση σημείωσε. » σημείωσε ο επικεφαλής της ΝΔ.

«Μη χρήσιμη η χρήση του όρου «Μακεδόνας» από τη Μέρκελ»

«Μη χρήσιμη» χαρακτήρισε την απόφαση της κας Μέρκελ να αποκαλέσει τον Ζόραν Ζάεφ «Μακεδόνα», καθώς κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη η χρήση των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» σε αναφορές στην ΠΓΔΜ θα πρέπει να αποφεύγονται.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επιθέσεις προς τον κ. Τσίπρα αναφορικά με τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα.

Ο κ. Τσίπρας τα δίνει όλα στο Σκοπιανό….Η λύση Τσίπρα δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, τα δίνει όλα στο Σκοπιανό… Ας προσέξει πάρα πολύ που οδηγεί τη χώρα

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved