Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα απ’ την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες την χώρα.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που «σαρώνει» τις τελευταίες μέρες την χώρα, ενώ δυστυχώς δεν έλειψαν και τα θύματα.

Ειδικότερα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο γείτονάς τους που θα τους πήγαινε για ψώνια με το αμάξι του, αγνοούνταν απ’ την  Πέμπτη το πρωί. Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε μέσα σε ρέμα που μετατράπηκε σε χείμαρρο το αυτοκίνητο, όπου μέσα βρισκόταν πνιγμένη η ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι δύο άνδρες αγνοούνται ακόμη, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστούν. Την ίδια ώρα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας και το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε μετά το Βρωμοπούσι, στην περιοχή Ομβρυόκαστρο.

Σημειώνεται ότι την εξαφάνιση των δύο ηλικιωμένων δήλωσε ο γιος τους στην Αστυνομία το πρωί του Σαββάτου, ενώ μεγάλη επιχείρηση που είχε στηθεί από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική προσπαθούσε να εντοπίσει τους τρεις ανθρώπους, με την άτυχη γυναίκα δυστυχώς να βρίσκεται νεκρή.

Σχετικά με τις συνθήκες που προκάλεσαν το δυστύχημα, φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι το αυτοκίνητο είτε εξετράπη απ’ την πορεία του, είτε παρασύρθηκε απ’ τα ορμητικά νερά που προκλήθηκαν απ’ την έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Πού εντοπίζονται προβλήματα απ’ την κακοκαιρία | Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική