Μια «ανάσα» από την 5άδα ο Τσιτσιπάς| «Απογείωση» για Σάκκαρη

LIKE US ON FACEBOOK

Οι ανεβασμένες επιδόσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη, είχαν ως αποτέλεσμα την ανοδική πορεία και των δύο στην παγκόσμια κατάταξη, μετά το τουρνουά που έγινε στη Ρώμη.

Ακόμα πιο υψηλές είναι οι θέσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη από σήμερα, 20 Μαΐου. Μια θέση υψηλότερα «αναρριχήθηκε» ο Στέφανος, δίνοντας μας ελπίδες, να τον δούμε ακόμα και στο Top 5 του κόσμου. Ενώ για τη Μαρία Σάκκαρη, η «πτήση» της σε υψηλότερες θέσεις της κατάταξης ήταν τεράστια.

Αναλυτικότερα, ο Τσιτσιπάς έχοντας μαζέψει 4.080 πόντους έκανε κατάληψη της 6ης θέσης. Ο νεαρός τενίστας, κατέχει την καλύτερη θέση της καριέρας του στην κατάταξη και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπει στο γκρουπ με τους πέντε καλύτερους.

Όσο για την Μαρία, η εκτόξευσή της ήταν τεράστια, κερδίζοντας 10 θέσεις ισοφαρίζοντας το προσωπικό της ρεκόρ, που ήταν η 29η θέση. Η παρουσία της στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia ήταν και ο λόγος που η 23χρονη τενίστρια ανέβηκε τόσο ψηλά.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο Έλληνες με τα κατορθώματα τους, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το ελληνικό τένις. Επόμενο σταθμός και των δύο το τουρνουά του Roland Garros στη Γαλλία.

Το τουρνουά στη Γαλλία, ανοίγει τις πύλες του στις 20 Μαΐου – προ εκλογών – και ο τελικός του είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιουνίου. Αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε αμφότεροι και τους ευχόμαστε οι επιδόσεις να είναι ακόμα καλύτερες.

Διαβάστε επίσης:

Δεν κατάφερε τον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στη Ρώμη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved