Γαϊδουράκι εκλογικό περίπτερο; Ποιος ειλικρινά το σκέφτηκε και με τι μυαλό; Άγνωστος στην Πάτρα το έκανε και τώρα αναζητείται για αυτήν την απαράδεκτη πράξη.

Γαϊδουράκι εκλογικό περίπτερο… διαβάζουμε και λέμε δεν μπορεί να κυριολεκτούν!  Κι όμως! Με κτηνώδη τρόπο συμπεριφέρθηκε σε ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι ένας άγνωστος στην Πάτρα, ο οποίος μεταμφίεσε το άτυχο ζώο σε… εκλογικό περίπτερο και το εγκατέλειψε μέσα στον ήλιο, δεμένο σε μια κολώνα, χωρίς νερό και τροφή!

Το άκακο γαϊδουράκι βρέθηκε φορτωμένο με χαρτόνια που ανέγραφαν προεκλογικά συνθήματα και έχοντας στην πλάτη του και μια αυτοσχέδια κάλπη. Προφανώς ο απάνθρωπος φαρσέρ θεώρησε ότι θα προσφέρει γέλιο με αυτή την βαναυσότητα, η οποία πήρε τέλος όταν γνωστοποίησαν το θέμα μέσω social media τα μέλη της οργάνωσης Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας – Save Patras Strays.

Γαϊδουράκι εκλογικό περίπτερο

Οι αντιδράσεις για την κατάσταση που βρισκόταν το γαϊδουράκι κάτω από τον καυτό ήλιο εξ αιτίας ενός που θέλει να θεωρείται άνθρωπος, ήρθαν σαν βροχή. Αμέσως άρχισε προσπάθεια μέσω διαδικτύου να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για το ζωντανό και υπήρξαν αρκετοί που ζήτησαν να το φιλοξενήσουν.

Όσο για τον εμπνευστή αυτού του βασανιστηρίου, τον αναζητούν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για την απάνθρωπη πράξη του.

Διαβάστε περισσότερα στο dikastiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: 5.000 τόνοι αχρησιμοποίητων ψηφοδελτίων | Χάθηκαν 150.000 δέντρα