Μεταγραφή αστραπή: Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός

LIKE US ON FACEBOOK

Με ταχύτητα… φωτός έγινε αυτή η μεταγραφή! Πριν περάσουν καλά καλά 24 ώρες από τότε που προέκυψε το ζήτημα με το συμβόλαιό του με τον ΑΕΚ, ο Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε επίσημα απ’ τον Ολυμπιακό!

Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός λίγες μόλις ώρες μετά τις αιχμηρές ανακοινώσεις απ’ τον παίκτη αλλά και την πρώην -πλέον- ομάδα του, ΑΕΚ.

Έτσι, με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα (15/05) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παίκτης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην ανακοίνωση της μεταγραφής του 32χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Το συμβόλαιό του Χριστοδουλόπουλου είναι διετούς διάρκειας ενώ, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αναφέρουν πως θα αμείβεται ετησίως με 550.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Η ανακοίνωση του Χριστοδουλόπουλου για την αποχώρηση του απ’ την ΑΕΚ:

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Με εξώδικο απαντάει η ΑΕΚ: «Δεν είναι ελεύθερος ο Χριστοδουλόπουλος»

Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα στον Ολυμπιακό με εξώδικο υποστηρίζοντας πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ελεύθερος και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Η ΑΕΚ πρόκειται να καλέσει και τον παίκτη σε απολογία, καθώς, σύμφωνα με την ομάδα, «παρατύπως όχι μόνο συζήτησε αλλά συμφώνησε με άλλη ομάδα και ανακοινώθηκε».

Στο εξώδικο υποστηρίζεται πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, το οποίο θα κατατεθεί την 1η μέρα της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου ενώ τονίζει ότι «το γεγονός αυτό είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός της ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου ή και δικαιοδοτικού οργάνου για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χριστοδουλόπουλος φεύγει απ’ την ΑΕΚ και οι σχέσεις φτάνουν στα άκρα

Photo: Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved