Το επεισόδιο MasterChef της Δευτέρας τα είχε όλα: Τσακωμούς, υποψήφιους για αποχώρηση, δοκιμασία αποχώρησης, αποχώρηση και ξανά τσακωμούς! Ποιος ήταν, όμως, ο παίκτης που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό μαγειρικής;

Μετά τον καβγά, αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef… Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζόπουλο, του οποίου το πιάτο κρίθηκε απ’ τους κριτές ως εκείνο με τις περισσότερες αδυναμίες.

Θυμίζουμε πως απ’ την ψηφοφορία, υποψήφιοι για αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Βασίλης Χατζόπουλος, Μάγκυ Ταμπακάκη και Τιμολέων Διαμαντής.

Oι τρεις παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν κανελόνια με Κρέμα Σελινόριζας, Μήλο και Γραβιέρα Νάξου 5 Ετών, Jamon Iberico, Κρουτόν Προζυμενιο και Μανιτάρια.

Ο Βασίλης Χατζόπουλος συγκέντρωσε 20 βαθμούς ενώ ο Τιμολέων Διαμαντής και Μάγκυ Ταμπακάκη έλαβαν από 23 βαθμούς.

Έτσι, ο Βασίλης αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef για δεύτερη φορά ενώ στις δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία του: «Νιώθω μια αδικία εν μέρει, νιώθω μια πικρία, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Συνέβησαν πολλά σήμερα… Από κάποιους ανθρώπους άλλα περίμενα και άλλα πήρα. Αλλά εγώ δεν κρατάω κακίες».

https://www.youtube.com/watch?v=iVCsEj-62Hk

Νωρίτερα, ο Βασίλης είχε έρθει σε σύγκρουση με τη Μάγκυ, καθώς επέμενε ότι η συμπαίκτριά του θα πρέπει ν’ αναλάβει τις ευθύνες της για την ήττα στην ομαδική δοκιμασία ενώ η ίδια εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τις ψήφους των συμπαικτών της.

Τα «γαλλικά» στο σπίτι όταν επέστρεψε ο Τιμολέων

Ο Τιμολέων επέστρεψε στο σπίτι αφού κέρδισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Όμως, αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς!

«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης σε μένα, στη Μάγκυ δεν πήγε κανένας… Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν με θέλουν μέσα στο παιχνίδι», σχολίασε ο Τιμολέων ενώ οι συμπαίκτες του άρχισαν να εξαπολύουν ατάκες που έφθασαν στα όρια της προσβολής.

«Είσαι μεγάλη λουλού, κότα», ήταν μια απ’ τις ατάκες που ακούστηκαν και φυσικά προκάλεσε περισσότερες εντάσεις.

Σάββας και Τιμολέων παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όμως, η Μάγκυ και ο Χρήστος επενέβησαν άμεσα.

Αναφορά έγινε και σε «παίκτες- δορυφόρους», όπως τους αποκάλεσαν η Μάγκυ και ο Χρήστος ενώ στο στόχαστρο μπήκαν Γωγώ και Τζώρτζης. Η Γωγώ αντέδρασε έντονα και είπε πως δεν βρίσκεται στο παιχνίδι για να έχει φίλους ενώ Τζώρτζης είχε ήδη αποχωρήσει από το σαλόνι.