Μετά το κόκκινο εσώρουχο… κοτόπουλα στους πάγκους του Ολυμπιακού | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ και ένα κλίμα τεταμένο. Στο επίκεντρο ξανά οι δύο αιώνιοι «εχθροί». Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αυτό ισοδυναμεί με υποβίβαση στην Α2.

Ο Ολυμπιακός τήρησε την εξαγγελία της διοίκησής του, δεν προσήλθε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι το με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ υποβιβάζεται.

Το φύλλο αγώνα έκλεισε, η νίκη κατοχυρώθηκε στον ΠΑΟ με 20-0 και βάσει των κανονισμών του ΕΣΑΚΕ, οι ερυθρόλευκοι υποβιβάζονται στην Α2. Φυσικά, αναμένονται και οι δικαστικές εκκρεμότητες καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για την πιθανή συμμετοχή του στην Αδριατική Λίγκα.

Τίποτα, λοιπόν, δεν είναι επίσημο μέχρι στιγμής για το αγωνιστικό μέλλον του Ολυμπιακού ενώ 20 λεπτά μετά τον αποψινό αγώνα που δεν είδαμε ποτέ, έκλεισε και το φύλλο αγώνα και στα χαρτιά ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε.

Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως αυτά είναι δυσάρεστα πράγματα και θα έπρεπε να υπάρχουν 20 χιλιάδες άνθρωποι και να χαρούν όλοι έναν ωραίο αγώνα.

«Από την άλλη όμως υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανονισμοί. Το μπάσκετ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο, όπου γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και όποιος τους καταστρηγεί θα πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να αλλάξει τον υποβιβασμό στην Α2, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε

Εκτός από το ντέρμπι που δεν είδαμε ποτέ, έγινε και μια απρεπής κίνηση που δεν τιμά κανέναν. Σύμφωνα με πηγές, οπαδοί του Παναθηναϊκού τοποθέτησαν κοτόπουλα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση που οδηγεί τον Ολυμπιακό στον… υποβιβασμό

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved