Μεσίστιες οι σημαίες στη Λέσβο για τον «ήρωα του Αιγαίου»

LIKE US ON FACEBOOK

Σήμερα, Πέμπτη, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον «ήρωα του Αιγαίου».

Μεσίστιες οι σημαίες στη Λέσβο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όπως αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μεσίστιες κυματίζουν την Πέμπτη οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη νήσο Λέσβο προς τιμή του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Λέσβο θα κυματίζουν μεσίστιες σήμερα (Πέμπτη 11η Οκτωβρίου), μετά τον αιφνίδιο θάνατο του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Μεσίστιες οι σημαίες στη Λέσβο

Παράλληλα, σημειώνεται πως η κηδεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του. Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».

Η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε απ’ τη ζωή ο «ήρωας του Αιγαίου» που είχε σώσει χιλιάδες πρόσφυγες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved