Με tweet διαψεύδει ο Καμμένος ότι θα μπει στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας μ΄αυτό τον τρόπο στα σενάρια που τον εμφανίζουν στο ψηφοδέλτιο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε τη δική του απάντηση στα σενάρια που τον ήθελαν να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «δημοσιογραφικό αυνανισμό» και διέψευσε κατηγορηματικά κάθε τέτοια πιθανότητα.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα υπερβούν το όριο του 3% και θα μπουν στη Βουλή, αλλά και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα νικήσει στις εκλογές.

Η ανάρτηση του χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω Twitter, ο υπουργός Άμυνας είχε αντιδράσει και μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε έπειτα απ’ τις δηλώσεις του για νέες βάσεις και plan B για το Σκοπιανό.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος σε μια σειρά από tweets του διέψευσε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα όσα έχουν συμφωνηθεί, ενώ έκανε λόγο και για ψευδή δημοσιεύματα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα tweets του Καμμένου και η επίθεσή του για τα «ψευδή» δημοσιεύματα

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ