Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει»

LIKE US ON FACEBOOK

«Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει», ήταν ο επίλογος της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Μαξίμου για την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανακοίνωση σχετικά με την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, όπου αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα.

Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Δεν είπε τίποτα καινούργιο.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού προσθέτει επίσης ότι: «μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές».

«Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ ανέφερε για την υπόθεση Novartis ότι: «Πίσω από ένα πραγματικό σκάνδαλο υπάρχει μια οργανωμένη σκευωρία… Η Προανακριτική Επιτροπή οφείλει να ερευνήσει όλη την αλήθεια, να μην σπεύσει ο κ. Τσίπρας να κλείσει άρον άρον την Προανακριτική».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ακόμη ότι: «Ο κ. Τσίπρας θέλει να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντίπαλους με μια οργανωμένη σκευωρία», ενώ επισήμανε πως «δεν θα επιτρέψω να βουλιάξει η πολιτική ζωή του τόπου ενώ έχουμε σε εξέλιξη μεγάλα εθνικά θέματα…».

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved