Χαμός προκλήθηκε σε σχολείο στην Κω όταν 18χρονη μαθήτρια προσπάθησε να αντιγράψει στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την έπιασαν στα “πράσα”. Συνελήφθη και η “συνεργός” της, η αδερφή της.

Μαθήτρια συνελήφθη στην Κω για αντιγραφή στις Πανελλήνιες, ενώ παράλληλα συνελήφθη και η αδερφή της που τη βοήθησε. Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη είχε αποφασίσει να αντιγράψει στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Όχι με κάποιο σκονάκι στα χέρια ή στα πόδια ή σε κάποιο χαρτάκι κάτι που είναι δυστυχώς σύνηθες. Η μαθήτρια το πήγε ένα βήμα παραπέρα και φόρεσε ακουστικό με καλώδιο στο ένα της αυτί, με την αδερφή της να της λέει τις απαντήσεις…στην άλλη γραμμή!

Ο επιτηρητής που ήταν στην αίθουσα αντιλήφθηκε την “κομπίνα” της μαθήτριας που είχε κρύψει το ακουστικό της κάτω από τα μαλλιά της. Μέσω του ακουστικού επικοινωνούσε με την 24χρονη αδερφή της που της έλεγε τις απαντήσεις στο εξεταζόμενο μάθημα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Ο επιτηρητής έπιασε στα πράσα την μαθήτρια να αντιγράφει στο μάθημα της Ιστορίας Κατεύθυνσης στο 2ο ΓΕΛ στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε ένας πανικός στην αίθουσα ενώ το γραπτό της μηδενίστηκε αυτομάτως.

Ωστόσο, η τιμωρία της δεν έμεινε εκεί. Στο σχολείο πήγε η αστυνομία η οποία συνέλαβε την 18χρονη και την μετέφερε στο Α.Τ της Κω. Παράλληλα, προέβησαν στη σύλληψη της 24 αδερφής της που ήταν “συνεργός” στην αντιγραφή.

Οι υπόλοιποι μαθητές συνέχισαν κανονικά την εξέτασή τους, ενώ η τύχη της 18χρονης δεν προβλέπεται και πολύ ευνοϊκή. Αντιμετωπίζει βαριές “ποινές” μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται και ο αποκλεισμός της από τις Πανελλήνιες.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτα ΤΩΡΑ να κάνεις σκονάκια με τα SOS και δεν θα το μετανιώσεις!