Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή στην Πάτρα για σχόλιο που έκανε στην αδερφή του!

LIKE US ON FACEBOOK

Μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν και είναι δύσκολο να τα ελέγξεις και να επιβάλλεις την τάξη. Και όταν όλα αυτά συμβαίνουν στα πλαίσια του σχολείου, τότε είναι απλά απαράδεκτο. Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή στην Πάτρα γιατί έκανε ανάρμοστο σχόλιο στην αδερφή του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο, όταν μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Απίστευτα τα όσα καταγγέλλονται.

Μια κουβέντα έφερε την άλλη κι αρπάχτηκαν στο προαύλιο του σχολείου! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dete.gr, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο καθηγητής της γυμναστικής έκανε μια παρατήρηση σε μια μαθήτρια κι εκείνη του απάντησε «μη μου ζαλίζεις τα @@@».

Ο καθηγητής από τη μεριά του, απάντησε με ανάλογο σεξιστικό σχόλιο κι εκεί παρενέβη ο αδερφός της μαθήτριας, ο οποίος φοιτά στο ίδιο σχολείο. Τα αίματα άναψαν και μαθητής και καθηγητής πιάστηκαν στα χέρια.

Ο μαθητής ξυλοκόπησε τον καθηγητή στην Πάτρα, τον χτύπησε τόσο βίαια με αποτέλεσμα ο καθηγητής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το κλίμα παραμένει τεταμένο, ενώ ο καθηγητής ετοιμάζεται να υποβάλλει μήνυση.

Τα πνεύματα στο σχολείο δεν έχουν ηρεμήσει καθώς μαθητές συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο και συζητούσαν τα όσα εξελίχθηκαν, ενώ είναι το θέμα συζήτησης και ανάμεσα στους καθηγητές.

Τι επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερα από την διεύθυνση του σχολείου και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Αχαΐας. Το βέβαιο είναι ότι τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμία θέση στα πλαίσια του σχολείου, και όχι μόνο όσον αφορά τη βία τη σωματική αλλά και τη λεκτική.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον 12χρονο από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν να διώξουν οι συμμαθητές του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved