Μαθητής Λυκείου πέθανε απ’ το όπλο του πατέρα του στην Κρήτη, ένα τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε το νησί. Τι ακριβώς συνέβη και τι εξετάζουν οι Αρχές.

Μαθητής πέθανε απ’ το όπλο του πατέρα του στην Κρήτη κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες. Τι ακριβώς συνέβη στη Σκοπή Σητείας και πώς ο νεαρός έχασε τη ζωή του;

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο μαθητής της δευτέρας Λυκείου έχασε τη ζωή του ξαφνικά όταν το όπλο του πατέρα του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο αμέσως έσπευσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας για να διερευνήσουν το περιστατικό και τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-kriti, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ένα από τα σενάρια είναι ότι ο νεαρός καθάριζε το όπλο του πατέρα του, το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ένα δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για αυτοκτονία λόγω κάποιας ερωτικής απογοήτευσης.

Το σενάριο αυτό φαίνεται πως είναι και το επικρατέστερο καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive, δίπλα από τον 16χρονο βρέθηκε σημείωμα που παραπέμπει σε ερωτική απογοήτευση.

Kατά πληροφορίες, ο μαθητής έγραφε στο σημείωμα: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…» και εξηγούσε τους λόγους που βάζει τέλος στη ζωή του, αναφερόμενος σε όλα όσα τον βάραιναν εδώ και καιρό.

Άγνωστο παραμένει αν το περιστατικό συνέβη στο σπίτι κι αν στο σπίτι ήταν και οι γονείς του παιδιού. Πάντως, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας που συγκλονίζει το νησί τις τελευταίες ώρες για αυτόν τον ξαφνικό θάνατο.

Οι Αρχές αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από το οικείο περιβάλλον του μαθητή που έχασε τη ζωή του, το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Γιατί η μητέρα έριξε το παιδί της και πήδηξε κι εκείνη;