Μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η μικρή που έκλεψε την παράσταση.

Το πρωί της Δευτέρας μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα, όπως είθισται κάθε χρόνο. Το Μέγαρο Μαξίμου γέμισε από μικρούς μαθητές, από φωνές και τραγούδια.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε χαλαρή διάθεση μίλησε στα παιδιά, άλλα τα ρώτησε πώς τα λένε και άλλα πόσο χρονών είναι, ενώ τους μοίρασε και δώρα μόλις του είπαν τα κάλαντα. Στο πλευρό του Πρωθυπουργού ήταν και η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα η οποία υποδέχτηκε τα παιδιά με ένα μπορντό φόρεμα και γόβες λόγω… εορτών!

Κάλαντα των Χριστουγέννων από το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης

Κάλαντα των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μαξίμου από το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 24. Dezember 2018

Ωστόσο, αυτός ή μάλλον αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν άλλη. Μια μικρή που ήταν στην ομάδα για να τραγουδήσει βρέθηκε μπροστά στο πρωθυπουργικό ζεύγος. Η μικρούλα φορούσε τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο της και κρατούσε το τρίγωνο στο χέρι.

κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Μη ξέροντας τι να κάνει και πού να σταθεί, πήγε κοντά στην Μπέτυ Μπαζιάνα και τον Αλέξη Τσίπρα και απλώς στην αρχή κοιτούσε αμήχανα. Και φυσικά, η μικρούλα τράβηξε την προσοχή όλων, τόσο του ζεύγους όσο και των φωτογράφων.

κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Χαμογελούσε ενώ την κρατούσε η σύντροφος του κ. Τσίπρα και της πείραζε τα μαλλιά κι ακόμη και μετά το τέλος δεν έλεγε να φύγει από κοντά της.

Οι μαθητές που είπαν τα κάλαντα στον Πρωθυπουργό και τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν από το μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αλίμου, το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης, το 78ο Νηπιαγωγείο Αθηνών και το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Κάλαντα των Χριστουγέννων από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αλίμου

Κάλαντα των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μαξίμου από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αλίμου.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 24. Dezember 2018

Photo: INTIMEnews