Μαρτύριο βίωναν δυο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά

LIKE US ON FACEBOOK

Μαρτύριο βίωναν δυο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά, από την ίδια τους τη μητέρα και τον πατριό τους. Μάλιστα, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ένα κατάφερε να ξεφύγει και να μιλήσει για τα βασανιστήρια του.

Ειδικότερα, μαρτύριο βίωναν δυο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά από τον πατριό αλλά και τη μητέρα τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιο Ζερβάκη, όταν μια μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε μια μέρα στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια τραγική εικόνα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το κορίτσι το είχαν χτυπήσει και έφερε μώλωπες, ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά. Το άτυχο παιδί φέρεται να μίλησε στην καθηγήτρια του, ζητώντας τη βοήθεια της ενώ της περιέγραφε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του, όπου κακοποιούνταν από τον πατριό και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κορίτσι μαζί με το αδερφάκι του, ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν. Ωστόσο, το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και τελικά να πάει στο σχολείο του και να μιλήσει στην καθηγήτρια του.

Η καθηγήτρια ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή του πατριού και της μητέρας των παιδιών, ενώ την ίδια ώρα η επιμέλεια τους δόθηκε στον βιολογικό τους πατέρα, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και ταξίδεψε εσπευσμένα στα Χανιά.

Διάβασε επίσης:

Μόλις το 1% των περιστατικών παιδικής κακοποίησης καταγγέλλεται στις Αρχές

Photo: Carlos Arthur/Unsplash

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved