Κι ενώ οι δύο δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη εξακολουθούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα, μια ακόμα γυναίκα καταγγέλλει ότι είχε δεχθεί επίθεση απ’ τους δύο άντρες.

Η μαρτυρία της νεαρής γυναίκας έγινε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με την κοπέλα να υποστηρίζει πως είχε δεχθεί κι εκείνη επίθεση απ’ τους δύο δράστες στο ίδιο σπίτι που δολοφόνησαν την Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα δήλωσε:

Ήρθε με πήρε με τον Μ… με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ αρνιόμουν

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ίδιο μοιραίο σπίτι στους Πευκούς και συνέχισε, περιγράφοντας τα γεγονότα, όπως τα έζησε εκείνη. Είπε πως εκείνη επέμενε ότι δεν θέλει να συνευρεθεί με τους δύο άντρες κι εκείνοι τη χτύπησαν επειδή αρνήθηκε και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα.

Ήρθαν εκεί, σταματάνε το αμάξι και μου κάνει ο Μ… “μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι” και κάνω εγώ “όχι, δεν θέλω”. Και πάω να φύγω, και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα “άφησέ με” αλλά αυτός (21χρονος) με έβαλε στο αμάξι και κλείδωσε απλά τις πόρτες και με έφεραν σπίτι. Φτάσαμε εκεί, και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα δεν θέλω

Σύμφωνα με την καταγγελία της, στη συνέχεια την υποχρέωσαν να πιει αλκοόλ, και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα, ενώ ο 21χρονος της έδωσε ένα χαστούκι επειδή αρνήθηκε.

Τότε, όπως αναφέρει η γυναίκα, εκείνη έτρεξε προς την πόρτα για να φύγει, ήταν κλειδωμένη και τότε άρχισε να φωνάζει, απειλώντας ότι θα προχωρήσει σε μήνυση: “Εκείνη τη στιγμή ο Μ… φοβήθηκε και είπε στον άλλον πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά”.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Ελένης Τοπαλούδη: Καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο 19χρονος κατηγορούμενος