Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αυτής της εβδομάδας. Η δράση ξεκινά το Σάββατο στις 18:00 και όσοι επισκεφθούν το MarkopouloPark θα παρακολουθήσουν επτά εντυπωσιακές κούρσες. Εντυπωσιακές κούρσες στο Markopoulo Park. 

Ξεχωρίζει η έκτη ιπποδρομία, στην απόσταση των 1.575 μέτρων. Tο Κύπελλο Λευκού Πύργου, αξίας 25.000 ευρώ, διεκδικούν επτά καθαρόαιμοι ίπποι. Συναρπαστική αναμένεται να είναι και η πέμπτη ιπποδρομία, στην οποία συμμετέχουν εννέα καθαρόαιμες φοράδες. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV. Εντυπωσιακές οι κούρσες στο Markopoulo Park!

κούρσες στο Markopoulo Park

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες το παιχνίδι του Γκανιάν είναι ενισχυμένο με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ. Έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.

Πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Και αυτό το Σάββατο στο Markopoulo Park θα διασκεδάσει όλη η οικογένεια. Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους. Οι εκπλήξεις για τους μικρούς επισκέπτες είναι πολλές. Μπορούν να κάνουν ιππασία με πόνυ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, να φωτογραφηθούν με τα εντυπωσιακά alpaca και να απολαύσουν γλυκές λιχουδιές.

κούρσες στο Markopoulo Park

Στον πρώτο όροφο, στο Family Club, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου με εντυπωσιακή θέα. Ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

κούρσες στο Markopoulo Park

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο horseraces.gr!