Τρεις μήνες μετά, μάνα και κόρη συνελήφθησαν για το νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη. Έτσι, πέφτει αυλαία σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο…

Μάνα και κόρη έδρασαν από κοινού και τελικά συνελήφθησαν για το νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη, πριν από τρεις μήνες, τον Φεβρουάριο.

Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε την υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ, προχωρώντας στη σύλληψη δύο γυναικών, μιας 19χρονης και μιας 55χρονης, μητέρα και κόρη.

Η 19χρονη γέννησε το παιδί και μαζί με τη μητέρα της προχώρησαν στην αποτρόπαια δολοφονία. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είναι κάτοικοι στην περιοχή της Πετρούπολης. Η 19χρονη έμεινε έγκυος από μια περιστασιακή σχέση και δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί. Καθώς, όμως, το αντιλήφθηκε αργά ότι είναι έγκυος δεν γινόταν να κάνει έκτρωση ενώ η μητέρα της στα τελευταία στάδια είχε αντιληφθεί και εκείνη την εγκυμοσύνη της 19χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με την ομολογία της 19χρονης, η ίδια γέννησε μόνη της στο μπάνιο και στη συνέχεια έπνιξε το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο, του έβαλε χαρτοπετσέτες στο στόμα για να μην ακούγονται τα κλάματά του. Στη συνέχεια, η 54χρονη μητέρας της πέταξε το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών της περιοχής.

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν χθες Κυριακή, στη Γιορτή της Μητέρας.

Τόσο στην 19χρονη όσο και στην 54χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική φορά που ακούμε ή διαβάζουμε ένα τέτοιο περιστατικό. Μόλις πρόσφατα μια 22χρονη γέννησε επίσης μόνη της στο μπάνιο και πέταξε το βρέφος σε ακάλυπτο χώρο στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης:

«Ντρεπόμουν και φοβόμουν, εκείνη τη στιγμή τα έχασα» | Τι είπε η 22χρονη στην κατάθεσή της