Δύο παίκτες στο MasterChef διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Silver Award Week. Ποιος θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στις 10.000 ευρώ και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Χρήστο που έχει ήδη πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό;

Μάγκυ και Δημήτρης: Διασταυρώνουν τα μαχαίρια τους και παλεύουν για μια θέση στον τελικό έχοντας πάντα στο πλάι τους τους μέντορές τους.

«Πρέπει να τη φοβούνται τη Μάγκυ, δεν βρέθηκα τυχαία σε αυτή τη θέση», λέει η Μάγκυ, η οποία είναι και η τελευταία γυναίκα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Υπάρχει κάτι που φοβάσαι σήμερα;», ακούμε στο trailer τον ο Πάνο Ιωαννίδη να ρωτάει τον Δημήτρη Τσίκιλη, ο οποίος απαντά μ’ ένα κατηγορηματικό «όχι». Όμως, ο μέντοράς του, Βασίλης Μουρατίδης, λέει στον παίκτη του πως «θα δυσκολευτεί να φτάσει κοντά στο επίπεδο που θέλουν οι κριτές».

Δείτε το trailer του β’ ημιτελικού του MasterChef Silver Award Week:

Σημειώνεται πως το έπαθλο των 10.000 ευρώ ο νικητής θα πρέπει να το αξιοποιήσει σε κάποια πρακτική σε εστιατόριο στο εξωτερικό. Εκτός απ’ το χρηματικό έπαθλο, ο νικητής θα πάρει δώρο ένα μαχαίρι και μια ποδιά.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Σωτήρη Κοντιζά στο iPop.gr, όπου μας δίνει μια «γεύση» για το τι θα δούμε στη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής!