Μαγείρεψαν σαν τη γιαγιά τους και ο νικητής έβαλε όλη του την αγάπη στο πιάτο του

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο MasterChef ήταν εκείνο της Τρίτης. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν φαγητά εμπνευσμένα απ’ τη γιαγιά τους και ορισμένοι συγκίνησαν με τις ιστορίες τους ενώ άλλοι ήταν λίγο… εκτός concept!

Οι παίκτες στο MasterChef μαγείρεψαν σαν τη γιαγιά τους και ο νικητής έβαλε όλη του την αγάπη στο πιάτο του! Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν γιαγιαδίστικα πιάτα με παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος, αφού όλος ο εξοπλισμός της κουζίνας του MasterChef ήταν… αποκλεισμένος!

Οι περισσότεροι παίκτες προσπάθησαν να πάρουν έμπνευση από φαγητά με τα οποία έχουν συνδυάσει την παιδική τους ηλικία, όμως, κάποιοι άλλοι βρέθηκαν λίγο εκτός… concept αφού προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν με πιάτα που όχι απλά δεν θα έφτιαχνε καμία γιαγιά, αλλά πιθανότατα δεν θα γνώριζε καν τα υλικά που περιλαμβάνει!

Ένας απ’ αυτούς τους παίκτες ήταν ο Χρήστος Γλωσσίδης, γνωστός για την αγάπη του στην ασιατική κουζίνα, ο οποίος επέλεξε ξανά να μαγειρέψει κάτι με ασιατική επιρροή, χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά που χρησιμοποιεί συνήθως.

Αυτό, ωστόσο, τελικά δεν του στάθηκε εμπόδιο για να μπει στην τριάδα με τα τρία καλύτερα πιάτα, καθώς οι κριτές έκριναν πως δεν μπορούν ν’ αφήσουν απ’ έξω ένα νόστιμο και άρτιο τεχνικά πιάτο.

Τα πιάτα του Δημήτρη Τσίκιλη, του Χρήστου Γλωσσίδη και του Τιμολέοντα Διαμαντή ήταν τελικά τα τρία καλύτερα, με τον Δημήτρη ν΄αναδεικνύεται νικητής της δοκιμασίας.

Ο Δημήτρης, ο οποίος απ’ την αρχή τόνισε πως η γιαγιά του είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για εκείνον, είπε στους κριτές πως έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μιας καθώς το πιάτο που παρουσίασε το έφτιαχνε η γιαγιά του, «στην οποία οφείλω πολλά από αυτά που είμαι σήμερα».

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης, το οποίο αναμένεται να εξελιχθεί σ΄έναν αγώνα επιβίωσης:

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμασία 5 ημερών κι έπαθλο 10.000 ευρώ στο MasterChef! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved