Λυκουρέζος και Παναγόπουλος στον ανακριτή για τη μαφία των φυλακών

LIKE US ON FACEBOOK

To πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στη Βούλα συνελήφθη ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, για τον οποίο αρχικά είχε γραφτεί ότι συνελήφθη κι εκείνος την Πέμπτη, λίγο μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Λυκουρέζος και Παναγόπουλος οδηγούνται σήμερα στον ειδικό ανακριτή προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση στην οποία φέρεται να είναι εμπλεκόμενοι.

Ο δικαστικός λειτουργός είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για τους δύο γνωστούς ποινικολόγους, με τον κ. Παναγόπουλο, ο οποίος έμαθε για το ένταλμα απ’ τα Ιωάννινα όπου βρισκόταν για μια δίκη, να δηλώνει πως θα προσέλθει οικειοθελώς στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για τη μαφία των φυλακών.

«Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, που έχει διαρρεύσει, το πρωί θα εμφανιστώ μόνος μου στον ανακριτή να δω περί τίνος πρόκειται», είχε δηλώσει ο κ. Παναγόπουλος σχετικά με την υπόθεση.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω πω, τίποτα παραπάνω», είπε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε:

Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση

Κληθείς ν’ απαντήσει εάν ζητήθηκαν χρήματα απ’ τον Αριστείδη Φλώρο, ο κ. Παναγόπουλος υποστήριξε πως ενώπιόν του δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνος δεν είχε ποτέ κάποια προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική.

Δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του, δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει mail, δεν είχαμε ανταλλάξει sms, ποτέ το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο, ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών, είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών, θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στην Αθήνα και να παρουσιαστώ να δω τι συμβαίνει. Επαφίεμαι πλέον στον Θεό, πουθενά αλλού

Ποιες είναι οι κατηγορίες για Λυκουρέζο και Παναγόπουλο; Όπως έγινε γνωστό, οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο ανακριτής αποδίδει στους δύο δικηγόρους τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι διάλογοι που εμπλέκουν τον Λυκουρέζο με τη μαφία των φυλακών
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved