Λοβέρδος: «Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω, δίνω λόγο τιμής»

LIKE US ON FACEBOOK

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος απ’ το βήμα της Βουλής, ενώ ζήτησε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. «Είναι εγκληματίες… Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω, δίνω λόγο τιμής», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απ’ το βήμα της Βουλής χρησιμοποίησε βαρύς χαρακτηρισμούς κατά της Κυβέρνησης, κατά τη συνεδρίαση για τη λήψη απόφασης άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Novartis. Μίλησε για αδίστακτους κακοποιούς «που δεν ορρωδούν προ ουδενός και για κανέναν λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται, όπως είπε, στη στοχοποίησή του «εγκληματίες της συμφοράς».

Ο Γκαίμπελς ήταν ένας απαίσιος επαγγελματίας εγκληματίας. Εσείς είστε απαίσιοι εγκληματίες της συμφοράς. Για ψήφους τελικά στήθηκε και συνεχίζεται καταρρακωμένη αυτή η σκευωρία. Γι΄ αυτούς και για άλλους λόγους είμαι σήμερα στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών.Επαναλαμβάνω εδώ τώρα τη φράση με την οποία απαντώ στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να με στηρίξουν: Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω! Δίνω λόγο τιμής!

Αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο Ανδρέας Λοβέρδος τους χαρακτήρισε«άθλιους κουκουλοφόρους που ψεύδονται», ενώ προανήγγειλε νέες μηνύσεις εναντίον τους.

Αφήνουν τους ψευδομάρτυρες να επαναλαμβάνουν τις αθλιότητές τους. Και προστέθηκε και ένας, δήθεν σύμβουλός μου κι αυτός, που αποδείχτηκε πως ουδέποτε είχε αυτή την ιδιότητα. Αντιθέτως, ήταν σύμβουλος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, που πασπάλισε με γελοιότητες τα λεχθέντα από τους κουκουλοφόρους. Και οι τροχήλατες βαλίτσες έγιναν σακιδιάκι, με το οποίο μοίραζε δήθεν ο Φρουζής χρήματα, όπως οι βασίλισσες του καρναβαλιού πετούν σοκολάτες! Κι όλα αυτά αποκαλούνται δικογραφία!

Όπως είπε μέσα στις επόμενες ημέρες θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων ανεξαιρέτως των ψευδομαρτύρων και «θα συντρίψω λέξη-λέξη όσες νέες αθλιότητες περιλαμβάνει ο φάκελος που ήρθε στην Βουλή».

Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει κανένα εμπόδιο, ούτε να επικαλεστεί βουλευτικά και υπουργικά προνόμια, και πρόσθεσε ότι «θα καθίσει τους σκευωρούς στο σκαμνί» ενώ δήλωσε πως έχει στο πλευρό του όλη την αλήθεια και μίλησε για μια συγκεκριμένη πολιτική πλεκτάνη που οργάνωσαν οι κακοποιοί.

Έχω στο πλευρό μου την αλήθεια και η αλήθεια έχει συντριπτική δυναμική. Με αυτήν θα συντρίψω τη σκευωρία σας, με αυτήν θα καθίσουν οι σκευωροί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί οι σκευωροί που οργάνωσαν τη συγκεκριμένη πολιτική πλεκτάνη είναι κακοποιοί. Κανένα εμπόδιο δεν θα βάλω, όμως, ανάμεσα σε μένα και το κόμμα μας και τον λαό, επικαλούμενος υπουργικά και βουλευτικά προνόμια. Είναι σκευωροί και άθλιοι συνωμότες

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ύποπτος για το αδίκημα δωροδοκίας, σύμφωνα με την Εισαγγελία Διαφθοράς, γι’ αυτό και ζητείται ειδική άδεια απ’ τη Βουλή για άρση ασυλίας. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή, αναφέρει πως πρόκειται περί σκευωρίας και οι κατηγορίες εις βάρος του δεν ευσταθούν.

Διαβάστε επίσης:

Ακρόαση εξπρές Λοβέρδου για την άρση ασυλίας του για τη Novartis
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved