Λέξη προς λέξη η απολογία του κοσμηματοπώλη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

LIKE US ON FACEBOOK

Η απολογία του κοσμηματοπώλη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή.  Όσα υποστήριξε στην απολογία του ο 73χρονος.

Η απολογία του κοσμηματοπώλη για τα όσα συνέβησαν την μέρα μοιραία μέρα στην Ομόνοια έγινε ενώπιον του ανακριτική ο οποίος αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο 73χρονος με περιοριστικούς όρους.

«Θέλω ζητήσω μεγάλη συγνώμη για το παιδί, δεν ήθελα να πεθάνει, έχω παιδιά στην ηλικία του. Λυπάμαι πάρα πολύ για την όλη κατάσταση, ζητάω συγνώμη απ΄όλους, λυπάμαι αφάνταστα από καρδιάς.

Είμαι από 13 ετών στη δουλειά και η κατάσταση αυτή με λυπεί. Είμαι καρκινοπαθής, έχω υποβληθεί σε εγχείρηση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλομαι σε εξετάσεις».

Αυτός είναι ο επίλογος της απολογίας του 73χρονου κοσμηματοπώλη για τα τραγικά γεγονότα που κατέληξαν στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Στην απολογία του κοσμηματοπώλη αναφέρεται πως ο 73χρονος είχε προσέξει ότι ο δράστης δεν ήταν σε καλή κατάσταση, υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να τον πλήξει αλλά να τον φοβίσει, ότι ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν έδωσε προσοχή στον συγκατηγορούμενο και ότι δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μπορεί να προκαλούσε τον θάνατο.

Λέξη προς λέξη η απολογία του  κοσμηματοπώλη στο dikastiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved